VALİMİZ YILMAZ DORUK, MERZİFON OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ.

  • Anasayfa
  • Haberler
  • VALİMİZ YILMAZ DORUK, MERZİFON OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ.

VALİMİZ YILMAZ DORUK, MERZİFON OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ.

25 Eylül 2023307
VALİMİZ YILMAZ DORUK, MERZİFON OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ.

Amasya Valisi Yılmaz DORUK başkanlığında Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı. OSB'deki toplantıya, AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İPEK ve Hasan ÇİLEZ, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı TURABİ, Merzifon Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI,  Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin ACAR, Amasya İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Burak ARZU, Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi ÖZER, Amasya Karayolları Şube Şefi Nuh ATİK ve Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis üyeleri katıldı.

Merzifon Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasbi ALTUNTAŞ’ ın sunumuyla gündem maddelerinin değerlendirildiği toplantıda, OSB'nin son durumu, genişleme sahası, istihdam konuları ve yeni yatırım talepleri görüşüldü.

Vali Doruk, toplantıda yaptığı konuşmada, Amasya'nın sanayi alanında hızlı şekilde geliştiğini ve yeni üretim alanlarının sanayicilerin hizmetine sunulduğunu söyledi.

Merzifon'da üretim ve istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Doruk, "Bölgemizin en önemli iş sahalarından birisi olan Merzifon OSB'nin genişleme çalışmaları ve devam eden faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Yatırımcılarımızın önünü açmak ve yeni iş sahaları oluşturmak için gayret gösteriyoruz." dedi.

Toplantıda sanayicilerin sorun ve talepleri de dinlendi.

Vali Doruk, toplantının ardından OSB'de faaliyet gösteren bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.

widget
Hızlı İletişim

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin

loading