23-27 Mayıs Kariyer Günleri Etkinliği

23-27 Mayıs Kariyer Günleri Etkinliği

30 Mayıs 2022462
23-27 Mayıs Kariyer Günleri Etkinliği

     Merzifon Organize Sanayi Bölgesini Tanıma ve Mesleki Eğitime Özendirme’ temalı ‘Kariyer Günleri’ etkinliği, Organize Sanayi Bölgemiz Hizmet Binası Konferans Salonunda Merzifon Kaymakamı aynı zamanda Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali GÜLDOĞAN’ın başkanlığında Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alp KARGI, İsa GÜR, Sadık DAĞCI ve Veysel ZENGİN’in destekleriyle 23-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

 

     İlçemizde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı devlet okullarında eğitim gören 8. Sınıftan 9. Sınıfa geçen toplam 900 öğrencimiz ile Organize Sanayi Bölgemizde ulusal bazda ithalat ve ihracat yapan başarılı bazı firma sahiplerini ve üst düzey yetkililerini bir araya getirerek onların başarı hikayelerini öğrencilerimize aktarmalarını sağladık.

 

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YOZGAT, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN, Merzifon Meslek Yüksek Okulu Müdürü Burak BİLGİN ,Zen-Tek Makine Kalıp ve Plastik Firma Sahibi Veysel ZENGİN, Gür Kalıp Makine Plastik Firma Sahibi Hasan GÜR, Şen Tekstil Firma Sahibi Şener ŞEN , Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Rıfat ÇELİKKAYA , Atlas Dunnage Ambalaj Genel Müdürü Ertan TANDIROĞLU, Masialüx Aydınlatma Genel Müdürü Bilgin TÜRNÜKLÜ, Aps Giyim Genel Müdürü Mesut Kutlu ÇECELİ, Modes Etiket ve Promosyon Hediyelik Eşya Genel Müdürü Cumhur SOĞANCI, Taglig Teknoloji Genel Müdürü Yusuf YALÇIN , Meka Kablo Plastik İmalatı ve Estelasyon Firma Sahibi Erdem BAYKAN, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi personeli İnşaat Mühendisi ve Çevre Mühendisi Esra ERTAN ile öğrencilerimizin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüze gelmesinde servis desteği sağlayan Gür Kalıp Makine Plastik, Zen-Tek Makine Kalıp ve Plastik, Sağlam Tur Yusuf Sağlam Can Tur Erol Kuyumcu, Esya Turizm Selcuk Yesilnar , Ada Travel Onur soğancı ve Bölge Müdürlüğü personellerimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
   
     Hedefleri Olan Gençler Geleceğin Başarılı Bireyleridir. İyi Bir Gelecek Güçlü ve Doğru Bir Eğitimden Geçer..

 

DAHA KURUMSAL , DAHA BÜYÜK VE DAHA DONANIMLI BİR OSB OLABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ ...

 

widget
Hızlı İletişim

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin

loading