14- 15 EKİM TARİHLER ARASINDA ÜNSAL YEMEK FİRMASI TARAFINDA "GIDA HİJYENİ" EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

  • Anasayfa
  • Haberler
  • 14- 15 EKİM TARİHLER ARASINDA ÜNSAL YEMEK FİRMASI TARAFINDA "GIDA HİJYENİ" EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

14- 15 EKİM TARİHLER ARASINDA ÜNSAL YEMEK FİRMASI TARAFINDA "GIDA HİJYENİ" EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

18 Ekim 2022333
14- 15 EKİM TARİHLER ARASINDA ÜNSAL YEMEK FİRMASI TARAFINDA "GIDA HİJYENİ" EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde Yemek sektöründe hizmetinde bulunan Ünsal Yemek firmasının, Bölge Müdürlüğümüz konferans salonunda 14- 15 Ekim tarihleri arasında “Gıda Hijyeni” eğitimi gerçekleştirmiştir.

Ünsal Yemek firma Müdürü Murat ÜNSAL, “Kaliteli ürün ve hizmetin sürekliliğinin, eğitimli personelle sağlanabileceğine inanmaktayız. 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşen eğitimlerimiz için, Genel Direktörümüz Ömer Faruk Şenyüz Bey'e, Yüksek Gıda Mühendisi Eylem Hanım'a, katkılarından dolayı Merzifon Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne ve eğitime katılan personellerimize teşekkür ederiz.” Dileklerini iletmiştir.

OSB Bölge Müdürü Hasbi ALTUNTAŞ, Konferans Salonunda Ünsal Yemek tarafından verilen eğitimin faydalı olduğunu, OSB eğitim salonları ve konferans salonunun bölgemizdeki tüm firmaların kullanabileceğini, firmalarımızı OSB’miz ile irtibat kurarak planlı ve programlı bir şekilde istedikleri zaman salonları kullanabilecekleri belirtmiştir.

widget
Hızlı İletişim

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin

loading