BÖLGEMİZE KURULMASI PLANLANAN TRAFO MERKEZİ İÇİN DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

  • Anasayfa
  • Haberler
  • BÖLGEMİZE KURULMASI PLANLANAN TRAFO MERKEZİ İÇİN DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

BÖLGEMİZE KURULMASI PLANLANAN TRAFO MERKEZİ İÇİN DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

03 Nisan 202443
BÖLGEMİZE KURULMASI PLANLANAN TRAFO MERKEZİ İÇİN DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Merzifon Kaymakamı ve aynı zamanda Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Ali GÜlDOĞAN başkanlığında, Yönetim Kurulu üyeleri ve TEİAŞ Trafo Merkezi Yer Tespit Komisyonu ile bir araya geldik. Bu buluşma, bölgemizde kurulması planlanan Trafo Merkezi için oldukça önemli bir Durum Değerlendirme Toplantısıydı.

Toplantı boyunca, başvuru sürecinin mevcut durumu detaylıca ele alındı. Trafo Merkezi'nin kurulacağı yerin stratejik önemi vurgulandı ve bu merkezin bölgemizin ekonomik ve altyapısal gelişimi için kritik bir role sahip olduğu belirtildi. Projemizin, ilerlemesi açısından büyük önem taşıyan bu toplantıda, sürecin hızlandırılması gerekliliği üzerinde duruldu.

Bölgenin enerji altyapısının güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşılması adına bu projenin hayata geçirilmesi gerekliliği, katılımcılar arasında ortak bir anlayışla dile getirildi. Yerel ekonomiye ve istihdama önemli katkılar sağlayacak olan Trafo Merkezi'nin biran önce faaliyete geçmesi için gerekli adımların hızla atılması kararlaştırıldı.

Bu toplantı, işbirliği ve koordinasyon içinde hareket ederek, bölgemizin kalkınması ve ilerlemesi adına atılacak her adımda ortak vizyonumuzu güçlendirmemize olanak tanıyan önemli bir platform oldu. İlerleyen süreçte Trafo Merkezi projesinin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

widget
Hızlı İletişim

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin

loading